Over Ons

Seino Logix Co., Ltd werd opgericht in 2001 en richtte zich op haar belangrijkste competenties vrachtvervoer,opslag en aanverwante logistieke diensten. In de loop der jaren hebben we een goede relatie opgebouwd met veel klanten die hun dagelijkse leveringen aan ons hebben toevertrouwd. Het omvat de verbeteringen voor een vloot van vrachtwagens van wereldklasse en opslagfaciliteiten voor de hoge verwachtingen en de vraag van onze klanten. Dat verhoogt onze groei en de kans om onze service levermogelijkheden te vergroten.

Wij behandelen nevendiensten zoals; verzekeringen, douanedocumenten en inklaring, die deel uitmaken van de internationale scheepvaart. Als solutions partner, Seino Logix Co., Ltd levert opslag, risicobeoordeling, methoden voor internationale betaling, beheer, en NVOCC (niet-Vessel Operating Common Carrier) documentatie, of cognossementen voor uw logistieke eisen.

Seino Logix Co., Ltd zorgt voor de veiligheid van zijn klanten, werknemers en gemeenschappen. We zijn bekend met het belang van permanente opleiding en trots op ons ervaren personeel, veiligheidskennis en het vermogen om de industriële normen te overschrijden. We hebben voortdurend een uitstekende beoordeling van onze opslagdiensten veiligheid en lage ongevallenfrequenties. Onze geschiedenis van solide veiligheidsprestaties is een vaststaand feit en we zullen een leider blijven op dit gebied en de naleving ervan, vanwege ons professionele en toegewijde personeel van opslagonderhoud.

verschil

Waarom Kies Je Ons?

Gedeelde Gebruikerssites

Seino Logix Co., Ltd heeft zowel de ervaring als de capaciteit om gemeenschappelijke logistieke oplossingen te ontwerpen voor fabrikanten en retailers in de sector snel bewegende consumptiegoederen (FMCG). We kunnen leveringen aan dezelfde detailhandelaar combineren door uw producten te bereiden met die van andere fabrikanten binnen een gemeenschappelijk omgevings-of temperatuurgestuurd magazijn. Onze technologie maakt het mogelijk om de vereisten voor heraanvulling, picking, ordervoorbereiding en transportplanning met uiterste nauwkeurigheid te beheren door interfacing met uw IT-systemen en die van uw stakeholders. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die de trend richting gedeelde logistiek. U zult ook profiteren van een gegarandeerde beschikbaarheid van houdbaar product en een verminderde koolstofvoetafdruk.

Opslag Met Temparatuur

Als een van de toonaangevende Europese logistieke expert, Seino Logix Co., Ltd kan uw producten verwerken, opslaan en leveren om de beschikbaarheid ervan te maximaliseren, de kosten te verlagen en uitzonderlijke kwaliteit te handhaven onder strenge controles. Onze oplossingen voldoen aan alle relevante hygiënische normen en integreren diensten met toegevoegde waarde zoals blastvriezen, verpakking en herverpakking. In onze milieuvriendelijke, temperatuurgestuurde magazijnen kunnen onze geavanceerde geautomatiseerde processen stromen versnellen, de behandeling verminderen en zorgen voor een belangrijke consistentie bij de voorbereiding. Je hebt volledige traceerbaarheid van stromen voor veiligheidsbeheer, performance management van gegarandeerde contracten, blokkeren en deblokkeren, lotcode en datum-code tracking, terugroepingen en nog veel meer.

Logistiek En Ondersteuning Ter Plaatse

Seino Logix Co., Ltd is een deskundige hulpbron voor de logistieke diensten ter plaatse aan de industriële en industriële sectoren. Als een enkele-bron provider, beheren wij inkoop, opslag, behandeling, distributie en logistiek werk met als doel continue verbetering van de productiviteit, gezondheid en veiligheid. Uitbesteding aan Seino Logix Co., Ltd verschuift uw kosten van vaste naar variabele terwijl handhaving van kostenbesparende standaardisatie. Uw fabriek zal profiteren van betrouwbare inkomende en uitgaande stromen van grondstoffen, onderdelen en eindproducten, met een zorgvuldig gecontroleerde distributie die beheerd transport kan omvatten.

Neem vandaag contact met ons op voor gratis consultatie of meer informatie?

Neem vandaag contact met ons op voor gratis conslutaion of meer informatie.

Neem Contact Op.