Tankopslag

Seino Logix Co., Ltd levert tankopslagdiensten met een opslagcapaciteit van 904.633 m3 opslagcapaciteit en 277 tanks van elke grootte en type. Als een van de onafhankelijke scheepvaart-en logistieke bedrijven met de levering van olie-en petrochemische opslagdiensten in Nederland, bieden wij gecoate of mild staal en roestvrij staal opslag in perfecte oplossing voor de reserveringen van uw chemische, aardolie-en petrochemische producten, in grote of kleine hoeveelheden.

We hebben de mogelijkheden om een op maat gemaakt systeem voor elke klant op te zetten. Met onze specialisatie in deze veeleisende niche markt voor het assortiment van verwarmde, gekoelde roestvrijstalen en lichte stalen tanks, elke tanks heeft zijn eigen lijn naar uw schip, treinwagon of vrachtwagen. De opslag en behandeling van aardolie en petrochemische producten uitgevoerd door onze goed opgeleide medewerkers, die zo een optimale kwaliteit van uw producten tijdens het pompproces garanderen.

plaatsen met meerdere Straalpijpen

Wij bieden meerdere Jet ' s om flexibiliteit te garanderen en een standaard bedrijfsuren voor laden en lossen te behouden. Onze aangeboden Jet ' s zijn geschikt voor alle olie-en petrochemische schepen. Onze treinwagons zijn 24 uur per dag beschikbaar op de laadplaatsen. We pompen in en pompen uit met een constante snelheid, omdat onze tanks zijn uitgerust met standaard vapor processing materialen.

Onze Tanks zijn uitgerust met:

  • Stoom, droge lucht, zoet Water en Stikstofdoorlating;
  • Stoom-en elektrische verwarmingssystemen met koeling en circulatie;
  • Systemen voor het terugwinnen van dampen van verschillende kwaliteit;
  • Mineraalmeng-en mengsystemen.

Neem vandaag contact met ons op voor gratis consultatie of meer informatie?

Neem vandaag contact met ons op voor gratis conslutaion of meer informatie.

Neem Contact Op.